Gracie na czymś? Jak wam idzie?
Ja od 3 lat gram na gitarze elektrycznej, zawsze marzyłem o perkusji, ale ostatecznie się nie zdecydowałem, trochę żałuję, ale tylko trochę

A jak jest u was?

ja sobie pukam w djembe

niektórzy nie uznają tego jako pełnoprawny instrument muzyczny, ale ja się jaram

Zawsze chciałem grać na gitarze, ale nie mam cierpliwości, najlepiej by było jakby się umiało bez nauki

Kiedyś grałam trochę na pianinie, ale chęci do nauki szybko mi przeszły i do dziś umiem zagrać tylko kilka prostych kompozycji : )
Chciałabym, chciała

Na gitarze najlepiej, ale nie mam ani czasu, ani cierpliwości własnie. Jak mi coś nie wychodzi od razu to szybko to olewam, heh.
ja pamiętam tylko jak zmuszano mnie w gimnazjum do gry na cymbałkach. a wcześniej to flet... nawet nie wiem jak dało się mnie na to namówić. może właśnie przez tę traumę teraz jakoś mnie do grania nie ciągnie
Brzdąkam sobie czasem na gitarze. Tak naprawdę słabo, "ogniskowo", na dosłownie czterech akordach. Ale da się przy tym śpiewać i to jest najwazniejsze!
gralam kiedys na pianinie-to strasznie nudne!
Ja trochę pukam w djembe, ale zawsze marzyłam o prawdziwej perkusji. Chyba jednak jestem już trochę za stara żeby zacząć naukę teraz...