![]() |
Wypadające włosy - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne (http://www.forum-dyskusyjne.com) +-- Dział: Kobiety (/forum-22.html) +--- Dział: Zdrowie i Uroda (/forum-23.html) +--- Wątek: Wypadające włosy (/thread-102.html) |
Wypadające włosy - ZwyklaDziewczyna - 06-02-2012 10:34 PM Dziewczyny i chłopaki, co zrobić z wypadającymi włosami? Nie wiem, pewnie nie jestem chora, ale są strasznie osłabione i wychodzą bardziej, niż powinny. Boję się, że jeśli to jeszcze trochę potrwa, to zostanę z łysawą głową. A bardzo nie chcę! RE: Wypadające włosy - korzun - 06-03-2012 11:59 AM Zawsze są szampony przeciwko wypadaniu włosów albo domowe sposoby babci ![]() ![]() ![]() RE: Wypadające włosy - Roksanka - 06-05-2012 08:56 PM Zabiegi regeneracyjne na włosy. U każdej fryzjerki można sobie taki zrobić. RE: Wypadające włosy - koko - 06-04-2013 02:51 PM Dobre są preparaty z krzemem (do zażywania doustnego). Poza tym zabiegi pielęgnacyjne. A jeśli włosy mocno wypadają to najlepszym rozwiązaniem może być terapia LED przeprowadzana w dobrej klinice medycyny estetycznej. RE: Wypadające włosy - sabina.kisielewska1 - 10-15-2013 03:30 PM Na wypadające włosy najlepsze są swieże produkty. Jajko, rzodkiew, czosnek, oliwa z oliwek, drożdze, tonic z bylicy. Polecam równiez domowe mikstury np. żółtko z oliwa ![]() Proste, tanie i szybkie RE: Wypadające włosy - bacha12 - 10-17-2013 09:53 AM Domowe sposoby są bardzo dobre. Poza tym musisz się zastanowić, czy w Twojej diecie przypadkiem nie brakuje jakichś witamin i minerałów. Polecam łykanie skrzypu, które ma wspomagać dietę a nie ja zastąpić. Zadbaj o zbilansowana dietę bogatą w oliwki, szpinak, awokado, owies, daktyle, kukurydzę, orzechy włoskich, kokosa, migdały, jaja, grzyby, groszek oraz ziarna słonecznika. Poza tym warto też jeść brokuły, buraki, kabaczka, brukselkę, cebulę, selera, jabłka, soczewicę, ziemniaki, banany, ryby oraz soję. W tych produktach znajdziesz naturalne źródła żelaza, cynku, miedzi i wapna. RE: Wypadające włosy - piiotr.adamczuk - 12-27-2013 01:06 PM Polecam sok z noni. Dzięki Noni mam bardzo duzo energii. Moje włosy stały się mocniejsze i mają błyszczący wygląd. |