![]() |
NAJGORSZA gra - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne (http://www.forum-dyskusyjne.com) +-- Dział: Na luzie (/forum-5.html) +--- Dział: Gry (/forum-6.html) +--- Wątek: NAJGORSZA gra (/thread-11.html) |
NAJGORSZA gra - Rick22 - 04-25-2012 09:28 AM Jakie gry uważacie za totalne marnotrastwo czasu? W jaką najgorszą grę mieliście okazję grać i przed czym byście ostrzegali innych? ![]() RE: NAJGORSZA gra - Zako - 04-28-2012 11:45 AM Tibia, hahaha. Grałem w to 15 minut i to było najbardziej zmarnowane 15 minut w moim życiu ![]() RE: NAJGORSZA gra - korzun - 05-05-2012 03:34 PM Jeśli była do bani to raczej nie warto niej pamiętać nawet. RE: NAJGORSZA gra - Maurycy - 05-17-2012 01:25 AM Chińczyk. Nienawidzę, jest nudny. Okropnie. Zaraz po nim wojna i makao. A z komputerowych - nie mogę uwierzyć w fenomen angry birds. No i nie lubię strasznie takich rzeczy typu Saper - są nudne i nietwórcze. RE: NAJGORSZA gra - ZwyklaDziewczyna - 05-17-2012 04:58 PM Ja tam lubię wojnę. Nie lubię za to gier hazardowych. Gra jest dla przyjemności i czystej rywalizacji, a hazard przynosi za dużo szczęścia i nieszczęścia, nie bawi mnie spieranie się z losem. RE: NAJGORSZA gra - Maurycy - 05-18-2012 08:56 AM (05-17-2012 04:58 PM)ZwyklaDziewczyna napisał(a): Ja tam lubię wojnę. Nie lubię za to gier hazardowych. Gra jest dla przyjemności i czystej rywalizacji, a hazard przynosi za dużo szczęścia i nieszczęścia, nie bawi mnie spieranie się z losem. Co ty! W prawie każdej grze hazardowej trochę zależy od ciebie. Np. Black Jacku kasyna mówią swoim krupierom, żeby nie dobierali kart, jeśli mają powyżej 15 punktów. Dlaczego? ![]() |