![]() |
Nowe adaptacje - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne (http://www.forum-dyskusyjne.com) +-- Dział: Na luzie (/forum-5.html) +--- Dział: Książka & Film (/forum-11.html) +--- Wątek: Nowe adaptacje (/thread-124.html) |
Nowe adaptacje - herbacianka - 06-05-2012 05:39 PM Czyli nowe wersje znanych już bajek, typu ,,Królewna śnieżka i łowca" czy ,,Kopciuszek inna historia" czy ,,Królewna śnieżka historia prawdziwa". Uważacie, że dobrym pomysłem jest "przerabianie" czegoś,co każdy z nas znał od dzieciństwa? Czy to nie zwykła chęć zarobienia pieniędzy na czymś, co jest powszechne? RE: Nowe adaptacje - korzun - 06-05-2012 06:01 PM Wydaje mi się,że robione dla kasy. Bo obecnie te bajki rodzice przekazują ustnie,a jeśli moga wysłać dziecko do kina i miec święty spokój to po prostu to robią. Zastanawiam sie jak będzie wyglądać nowa wersja Trzech świnek,albo Tomcia Palucha RE: Nowe adaptacje - Roksanka - 07-13-2012 10:46 AM ,,Królewna śnieżka i łowca"-fantastyczny film,zwłaszcza,że gra w nim Bella ze ,,Zmierzchu'' RE: Nowe adaptacje - Farelka - 07-17-2012 12:04 PM Mnie tam ani ziębią ani grzeją te nowe wersje. Szału ni ma ![]() |