![]() |
alkohole - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne (http://www.forum-dyskusyjne.com) +-- Dział: Kobiety (/forum-22.html) +--- Dział: Kuchnia (/forum-25.html) +--- Wątek: alkohole (/thread-38.html) Strony: 1 2 |
alkohole - Farelka - 04-26-2012 10:51 AM jakie lubicie najbardziej alkohole? a jakich nie lubicie? ja nie lubię piwa i wytrawnych/półwytrawnych win, absolutnie ![]() ![]() RE: alkohole - Rick22 - 04-26-2012 11:04 AM Ja tam lubię sobie od czasu do czasu piwko wypić, wódka mi się już zbrzydła, haha, nie wiem na jak długo co prawda, ale na razie nie tykam bo strułem się ostatnio strasznie ![]() RE: alkohole - Zako - 04-28-2012 11:39 AM Ja tam sobie lubię od czasu do czasu wypić piwko albo dwa, ewentualnie siedem ![]() RE: alkohole - aLa - 04-28-2012 12:01 PM Bardzo lubię słodkie wermuty (Cin&Cin cytrynowy albo białe Martini : )), Szeridensa (nie wiem jak to się pisze : )), Malibu : ) RE: alkohole - Karrrola - 04-28-2012 04:11 PM Słodkie wina z tych tańszych, hahaha. Najlepiej wiśniowe z tesco albo Amarena z biedry, smakują jak kisiel ![]() RE: alkohole - herbacianka - 05-05-2012 04:05 PM Ja się rozkoszuję w barmańskiej [żurawinowa the best!] . Idealna dla dziewczytn, którym jednak tanie wino nie przechodzi przez gardło. [a takie 8 zł za pół litra barmańskiej to jednak dośc przystępna cena] ![]() RE: alkohole - korzun - 05-06-2012 10:48 PM wina półsłodkie, miodek pitny i jeszcze drinki z whiskaczy, ale z tych mocniejszych alkoholi to polecam sambuca. mega dobre i to tak że można spokojnie pić a łupnie jak normalna wóda RE: alkohole - Olivka - 05-15-2012 06:23 PM zazwyczaj tradycyjnie: jakieś piwko, albo wódka[ale tylko smakowa]. jednak za piciem samym w sobie nie przepadam RE: alkohole - Karrrola - 05-16-2012 10:51 AM (05-05-2012 04:05 PM)herbacianka napisał(a): Ja się rozkoszuję w barmańskiej [żurawinowa the best!] . Idealna dla dziewczytn, którym jednak tanie wino nie przechodzi przez gardło. [a takie 8 zł za pół litra barmańskiej to jednak dośc przystępna cena] 8zł?! Ja za 8zł mam dwa wina w tesco ![]() Z picia "na burżuazję" to lubię Finlandię limonkową, hihi. RE: alkohole - ZwyklaDziewczyna - 05-17-2012 10:14 PM Łatwiej mi powiedzieć, jakich alkoholi nie lubię. Słodkich. Jeśli już, to tylko jakieś dobre likiery, ale ponieważ tylko czasem je podpijam mamie, to też nie mam doświadczenia. Kwaśne, gorzkie - wszystko, od piwa po wina wytrawne, wódkę mogę pić, ale słodkich nalewek - nie, nie wchodzi mi to zupełnie ![]() |