Forum Dyskusyjne
Owoce - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne (http://www.forum-dyskusyjne.com)
+-- Dział: Kobiety (/forum-22.html)
+--- Dział: Kuchnia (/forum-25.html)
+--- Wątek: Owoce (/thread-40.html)

Owoce - Rick22 - 04-26-2012 11:09 AM

Jakie owoce lubicie a jakich nie lubicie?

Ja nie cierpię grejpfrutów, nie przepadam za pomarańczami i mandarynkami (ale zjem ostatecznie), za to bardzo lubię jabłka, gruszki i maliny Duży uśmiech

RE: Owoce - Farelka - 04-28-2012 11:21 AM

ja nie cierpię brzoskwiń (ale z puszki zjem, po prostu odrzuca mnie to mechate "futerko" na świeżych, fuj Duży uśmiech), a najbardziej lubię chyba truskawki. arbuzów też jestem wielką fanką, mogłabym się zajadać codziennie latem, super gaszą pragnienie i najeść też się tym można Szczęśliwy

RE: Owoce - Zako - 04-28-2012 11:37 AM

Ja lubię chyba wszystkie owoce, banany, brzoskwinie, winogrona, gruszki, śliwki, maliny, porzeczki, arbuzy, melony, no po prostu wszystko Duży uśmiech

RE: Owoce - aLa - 05-03-2012 10:04 AM

Najbardziej to lubię owoce z puszki - ananasa, brzoskwinie i mandarynki (absolutne mistrzostwo <3)! Po świeże sięgam rzadko i jak już to po jabłko/gruszkę.

RE: Owoce - herbacianka - 05-05-2012 04:10 PM

Owoce są w zasadzie podstawą mojej diety Uśmiech Jednak jak każdy musze powybrzydzać i w zasadzie nie przepadam za cytrusami i wolę bardziej 'wodne' i miękkie owoce takie jak arbuzy albo brzoskwinie. mniam mniam Uśmiech

RE: Owoce - korzun - 05-06-2012 10:50 PM

Generalnie lubie wszystkie owoce zwłaszcza te słodkie, ale jeśli już to nie przypadła mi do gustu czarna porzeczka, sok w sumie jeszcze ok ale sam owoc to już nie.

RE: Owoce - Olivka - 05-15-2012 06:22 PM

wszystkie Polskie: jabłka, wiśnie, czereśnie, gruszki... nie przepadam tylko za pomarańczami i grapefruitem.

RE: Owoce - Karrrola - 05-16-2012 10:51 AM

MALINY Serce

a poza tym wszystko inne też Uśmiech