Forum Dyskusyjne
Najlepsza sieć GSM - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne (http://www.forum-dyskusyjne.com)
+-- Dział: Na luzie (/forum-5.html)
+--- Dział: GSM & Fotografia (/forum-12.html)
+--- Wątek: Najlepsza sieć GSM (/thread-47.html)

Strony: 1 2

Najlepsza sieć GSM - aLa - 05-03-2012 10:16 AM

W jakiej sieci macie numer, dlaczego właśnie tam? Co was przyciągnęło, jakie są korzyści z bycia właśnie tam? Macie kartę czy abonament, a może miksa? Duży uśmiech

RE: Najlepsza sieć GSM - herbacianka - 05-05-2012 03:51 PM

Ja mam play mixtura- ale w sumie tylko dlatego, że potrzebowałam przenieść numer do tej sieci a akurat w tej taryfie telefony były tanie.Alre zadowolona jestem -doładowuję ile chcę,a mam dostęp do całkiem tanich pakietów.

Do tego orange pop na kartę - jak każdy, tylko i wyłącznie dla pakietu smsówUśmiech

RE: Najlepsza sieć GSM - korzun - 05-05-2012 04:38 PM

Ja mam Play na kartę z opcją wyboru bonusu przy każdym doładowaniu. Zawsze biorę smsy bo darmowe ma moja dziewczyna i nie są mi potrzebne minuty.

RE: Najlepsza sieć GSM - Zako - 05-06-2012 08:36 AM

Hehehe a ja mam orange na kartę i jedyne co mnie wkurza to że jak nie zdążę wykorzystać środków to i tak muszę doładować konto bo się "przeterminuje", w Play tego nie ma, no ale jakoś nie umiem się zmusić żeby się przenieść Duży uśmiech

RE: Najlepsza sieć GSM - korzun - 05-07-2012 09:10 PM

i to jest właśnie wielki plus Play Uśmiech podejrzewam że gdyby orange wprowadził taki system spora część ludzi nie przeniosłaby się do play.

RE: Najlepsza sieć GSM - Olivka - 05-15-2012 04:53 PM

Orangte- pakiet 600smsów i 3 po 3 i można jechać cały miesiąc bez przekraczania abonamentu Uśmiech

RE: Najlepsza sieć GSM - Karrrola - 05-16-2012 11:02 AM

Play na kartę, przeniosłam się z Orange Uśmiech Właśnie między innymi dlatego, że jak jest czas, że nie korzystam z telefonu prawie wcale, to nikt mnie nie zmusza do doładowywania co miesiąc za 25 zł. Wystarczy za 5zł i mam ROK czasu z głowy!

RE: Najlepsza sieć GSM - ZwyklaDziewczyna - 05-17-2012 10:18 PM

Play jest chyba wciąż najtańszy, ale też najgorzej się u nich sprawy załatwia i często obiecują gruszki na wierzbie. No cóż, jestem w Playu, bo cała rodzinka jest a to telefon firmowy, ale gdyby nie to, to miałabym ze dwa telefony na kartę w różnych sieciachOczko

RE: Najlepsza sieć GSM - Farelka - 05-26-2012 10:40 AM

Ja tam z Playem nie mam żadnych problemów, mam abonament już ponad dwa lata. Pewnie przedłużę.

RE: Najlepsza sieć GSM - Rick22 - 05-26-2012 11:49 AM

Ja mam abonament w Plusie, ale raczej przedłużał nie będę. Czekam tylko do września aż się skończy i chyba podpiszę coś w Playu Uśmiech