Forum Dyskusyjne
Cześć:) - Wersja do druku

+- Forum Dyskusyjne (http://www.forum-dyskusyjne.com)
+-- Dział: Wstęp (/forum-1.html)
+--- Dział: Przywitaj się (/forum-2.html)
+--- Wątek: Cześć:) (/thread-61.html)

Cześć:) - ZwyklaDziewczyna - 05-17-2012 04:51 PM

Cześć,
jestem ZwykłąDziewczyną, a dla przyjaciół KasiąOczko

To dziwne, ale w tym dziwnym świecie naprawdę jestem przeciętniakiemOczko Lubię trochę imprezować, trochę odpoczywać, kocham muzykę, świetne kino, interesuję się polityką, kiedyś chciałabym może pracować w dyplomacji. Właśnie napisałam maturę i idę - mam nadzieję - na stosunki międzynarodowe.

Myślę, że będzie mi tu dobrze. Pozdrawiam wszystkich serdecznie!

RE: Cześć:) - Maurycy - 05-17-2012 11:51 PM

Nikt jeszcze nie przywitał się ze Zwykłą(choć na pewno nie)Koleżanką Kasią? WitajOczko Mam nadzieję, że będziesz się tu dobrze bawić. Jesteśmy w tej samej sytuacji wszyscy, więc forum jest nowe, i chyba wszyscy czujemy się tu lekko niepewnie, ale to przejdzie z czasemOczko

RE: Cześć:) - Karrrola - 05-26-2012 10:07 AM

Hej cześć! Widzę że już się rozgościłaś, więc napiszę tylko: pisz dalej! Duży uśmiech

RE: Cześć:) - Farelka - 05-26-2012 10:19 AM

Hej Kasiu (chociaż nie wiem, czy mi wolno tak do ciebie mówić, skoro to tylko dla przyjaciół Duży uśmiech)! Pisz dużo i baw się z nami dobrze Uśmiech

RE: Cześć:) - Rick22 - 05-26-2012 11:28 AM

Cześć, baw się dobrze i udzielaj się dzielnie Oczko I napisz jakie lubisz książki!

RE: Cześć:) - ZwyklaDziewczyna - 06-02-2012 10:45 PM

(05-26-2012 11:28 AM)Rick22 napisał(a):  Cześć, baw się dobrze i udzielaj się dzielnie Oczko I napisz jakie lubisz książki!

Oj, wiele by wymieniać. Reportaże, naukowe, beletrystykę, poezję współczesną... Nie za bardzo lubie sci-fi i fantastykę (nigdy się do niej nie przekonałam), no i nie lubię literatury DAWNEJ - tzn. tak sprzed XIX wiekuOczko A i w XIX niewiele jest rzeczy, które lubię, no, chyba że to jacyś fajniejsi filozofowie.

RE: Cześć:) - sabina.kisielewska1 - 10-15-2013 03:28 PM

Witam wszystkich na forum.

Dzisiaj mój 1 dzień tutaj.

Pozdrówka

RE: Cześć:) - prokop.irena - 12-19-2013 10:23 AM

Witajcie Wszyscy forumowicze.
Irena z tej strony.